Joululoma tuli ja meni mukavissa merkeissä syöden, nukkuen ja ulkona temmeltäen. Sen kummempia en lomalla tehnyt Seitankaan kanssa, sillä eihän lomalla opiskella! ;)

Uusivuosi meni myös ilman minkäänlaista sähläystä, Seitalla kun ei ole tapana säikähdellä turhia. Harmi vain kun pienetkin liian suolaiset ruoat tulevat ulos, ja arvatkaapas mikä oli ”hauska” näky, päästäinen oksennuksessa, ei kiva.

Tamminäyttelyissäkin kävin katsahtelemassa koiria, mutta ehkä parempaa oli kuitenkin seura. Julia –serkku ajeli nimittäin tänne linkulla perjantaina, ja kisasi hienon (pienestä erehdyksestä huolimatta) radan Ronjan kanssa. Seita ei saanut minkäänlaisia tuliasia, mutta rahaa kului silti aivan liikaa, pöh! Niinpä pidän ostolakkoa hiihtolomalle asti. =)

Viimeviikolla ei tehty edelleenkään mitään, mutta tällä viikolla ollaan oltu jo vähän reippaampia. Maanantaina kun saatettiin kaveri, niin käytiin todella pitkä lenkki, kerrankin. Tiistaina sitten lenkkeiltiin Veeran & koirin kanssa, ja illalla lähdettiin vielä pitkästä aikaa pallohallillekin. Treenailin hieman tokoa, koska kukaan ei edelleenkään tullut pitämään näyttelyharkkoja. Tehtiin mm. eteen tuloja, hieman seurausta, ja edelleenkin sivulletuloja . Kaikki sujui ihan kohtuullisen hyvin, mutta nuuski kamalasti, niin jouduin jättämään yksin seinän vierelle, ja menin muualle. Sitten tekikin innokkaammin. Lopuksi vielä paikallamakuu. Mutta harmi vain ei jaksanut enää kunnolla loppupalkkaleikkejä. Seitaakin voi joskus väsyttää, siispä ensikerralla pienempiä treenipätkiä ja pidempiä taukoja! Unohtelen nyt kaikkea, kun on niin hurjan pitkä tauko viime treeneistä. Eilen Seita pysyi lenkillä irti ilman nameja, vaikka käveltiin aika vilkkaalla tiellä, että sellainen saavutus. Ja remmissäkävelykin on parantunut.

Uudenvuoden suunnitelmat ovat jääneet nyt tänne kirjailematta, joten tässä vähän:

- Ennen kaikkia yritetään pysyä terveinä

- Patistetaan minut juoksemaan

- Harjoitellaan enemmän tokoa, ja muita harrastuksia

- Yritetään päästä jollekin agilitynjatkokursille!

- Seitan uimisinnokkuuteenkin on suunnitelmia

- Opetellaan käyttäytymään hihnassa!

- Leikitään uusien ja vanhojen koirakavereiden kanssa, ja opetetaan Roosa olemaan hermoilematta tutustumisvaiheessa