Syyskuu kopisteli sisällä, ja tokottelut pitäisi olla jo naksuttimen kera käynnissä. Mutta kun ei. Naksutinta ei olla se koommin esille otettukaan, kun olen edellisistä tuokioista tänne kirjoittanut. Ei vaan aika riitä viiteen minuuttiin, kahden muun viiden minuutin tuokion takia. Koulu vie aivan liikaa aikaa, jos siihen vielä lisätään kaverit, niin ei paljon lenkkeilyn ja tietokoneen välistä aikaa liipeä. Vaikka ajattelinkin, että tietokoneelta voisi aikaa miinustaa, mutta tuntuu etten edes ole paljon koneella, mitä sitten teen; olen koulussa, ja en tällä hetkellä kamalasti tykkää syksystä, sillä kymmenen aikaan on jo sen verran pimeää, etten viitsi/uskalla lähteä ulos hyppelemään, kesällä asia olisi aivan toisin.

Kuitenkin ollaan edetty jossain asiassa. Keppejä spreijjattiin, ja paukutettiin maahan kaksi lisää. Nyt siis harjoitellaan neljällä kepillä menemistä. Ja oikeastaan olen oikein tyytyväinen. Sisään meno ensimmäisestä välistä tuottaa vähän hankaluuksia, mutta paljon vähemmän mitä viikko sitten. Ja kun on ensimmäisestä välistä sujahdettu, niin loput kaksi kiepahdusta sujuu aivan omin neuvoin, Roosaa ei enää tarvitakaan. Tää on oikeesti ihan kamalan hienoa, kun se vaan sujahtaa ne loput kepit, nyt yritetään keskittyä käsiavun häiventämiseen, ja sitten siirrytään enempiin keppeihin, mutta ihan hymyilyttää kun Hepsu on sittenkin niin etevä. Kontaktit ovat lipsahtaneet treenilistalta pois, kuten aikaisemmin sanoin, mulla ei voi olla montaa projektia yhtäaikaa, joten näitä ollaan harjoiteltu kurssilla oikeiden esteiden yhteydessä. Ehkä tähän asiaan voisi tehdä parannusta. Myös toisessa asiassa edetään Aivan kohta, nimittäin vihdoin ja viimein saatte kuvatuksia syksynväreissä, sillä Pielaveden reissulla aijon kuvata Paljon!

Nyt päästäänkin sitten viikontakaisiin elokuuntreeneihin, jotka vaihteeksi jäivät ja jäivät kirjaamatta. Pussia ja keinua tehtiin ensalkuun. Pussihan sujui kuin vanhalta tekijältä, tässä ei itään ongelmaa. Keinua tehtiin muistaaksen parisen toistoa kylläkin vielä avustajan kanssa, mutta hyvin sujui! Pelosta ei ollut enää Häivähdystäkään, vaan iloisesti tepsutteli keinulla, oikein mukavaa!

Tämmöinen oli rata, elikkäs irtoamista harjoiteltiin. Kirjasin ennen tämänviikkoisia treenejä, että miten olivat edelliset treenit menneet, joten niiden perusteella lyhyesti:

- vauhtia löytyi mukavasti Seitalta, mutta emme ole vielä ihan saavuttaneet pelkoani siitä, etten pysy Seitan perässä radalla

- välistävedot tuntuivat jotenkuten sujuvilta, hienoa menoa Seitaksi

- puomin kontaktilta meinasivat jalat tipahdella, muuten hyvin

- hypynkiertoja tai pysähdyksiä ei ilmennyt taisi olla 50 cm

- valssi 8-9 oli ihan hyvä

- kepeillä mentiin yksi väli, tai sitten ei ollenkaan, kepeiltä putkelle 11 olisin halunnut kokeilla että irtoaako, mutta kouluttaja neuvoi eritavalla, eikä Hepsu edes irronnut vaikka kokeilin, oli ehkä vähän liian haastava meille

- putkelta putkelle meno sujui hienosti, ohjasin putkien loppusuoran puolelta

- loppusuora oli ihan hurjan nopea, kun mulla oli loppupalkka purkissa radan päässä

Vaikka tehtiin parikin kertaa, niin viimeiselläkin kerralla Seita juoksi mahtavasti loppusuoran, vaikkei edes ollu purkkia lopussa, IHANA! Sitäpaitsi oltiin viimeisenä vuorossa, mutta silti Seita oli oikein pirteänä ja innokkaana, kouluttajakin sanoi, että ei ollut ennen nähnyt Seitaa noin nopeana. Tässäpä taisi olla kooste elokuunvikoista treeneistä, jos ehdin niin kirjoitan vielä myöhemmin tänään tämän viikon treeneistä, muutoin vaika sunnuntaina. :)