Siis tiistaina käytiin Seitan kanssa ekaa kertaa pallohallilla näyttely harkoissa. Seita oli aluksi ihan ihmeissään koko paikasta ja siitä kun joka puolella oli koiria ja ne haukku. Viidentoista minuutin päästä sitten vasta rohkenin sinne menemään.  Ja sitten sainkin harjoitelle parin kanssa tekemistä. Toisinpäin seisotusta äytyy harjoitella! Hyvin juoksee ja seisoo toisinpäin, myös väärällä kädellä esittämistä pitää harjoitella! Tunti oli ehkä liian pitkä aika Seitalla olla uudessa paikassa, jossa oli kaiken lisäksi jokapuolella koiria. Oltiin silti loppuun asti, vaikka lopussa huomasin että into alkoi hiipua, kun joutuihan siinä odottelemaankin aikapaljon. Ensi viikolla taas.

Pitäis TAAS ryhdistäytyä tässä treenaamisessa. Ei ole muka aikaa vaikka on kaikkeen muuhun aikaa.    Tokon, näyttelyn ja perukoulutuksen teho kuuri!! Vaikka ollaan me kyllä ahkerasti yritetty opetella hihnassa kiltisti olemista ja toisien koirien ohittamista. Aina vain ei onnistu kun ei jaksa, kun lenkkiin pitää varata kauheesti aikaa kun pitää koko ajan pysähellä ja joskus namitkin unohtuu. 

Nyt keskiviikkona ja torstaina ei olla mitään treeenailtu. Katotaan nyt sitten viikonloppua että ehitäänkö, kun kaverikin tulee yökylään ja isosisko kylään. Aina viikonloput ja viikotkin hurahtaa, eikä mitään olla saatu treenattua. Tän viikon tavote oli myös saada Seitalta kaiki takut pois, mahetaanko ehtiä, aina se siirtyy edemmäs. 

(Käytiin välissä lenkillä kun jatkoin kirjottamista) Niin huomasin ainakin että Seita on edistynyt tossa hihnassa nätisti kävelemisessä, kun se tulee nopeammin jo hakemaan namia luoksen kun naru kiristyy. 

Niin siitä Hapaveden reissusta: Kyllä me siellää muutakin tehtiin niin kuin tokoiliin otettiin Seitan kanssa ohjattua (Julia ohjas) Otettiin seurausta ja sitten otettiin myös eteen meno ka namilla mutta se ei onnistunu niin sitten pallolla meni jo ekalle super hienosti. Seurauksessa oli se ongelma etä me ei olla pidetty niin pitkää istumista pyähdyksissä niin Seita alkoi liikkua. Koitettiin sitten ja saatin sitten ihan ok onnistunut.