Ei ollut tänään kyytiä pallohallille, mutta treenasin silti itse pihalla. Ensin tehtiin alku seisotukset yms. Sitten leikin ja koitin lelulla jotain pientä, mutta se oli vaan sitten tavallaan leikkiä kun ei onnistunu. Sitten oli taas pieni leikkitauko, jonka jälkeen tehtiin perus jutut: Kolmio ja edestakaisin. Seisotukset kumminkinpäin, sekä hampaiden näyttö + rungon"tutkinta" . Nämä meni hyvin, ja perään kunnon leikkitauko.Sitten otettiin vielä niitä hankalempia liikkeitä kuten T, L ja kolmio väärinpäin. Nekin sujui ihan ok:oosti, narun sähellyksiä lukuun ottamatta.

Tällä kertaa keskityin töisinpäin seisotukseen, ja muutenkin seisotuksiin, sekä siihen että tämä on hauskaa. Eli en välittänyt jos välilä laukkaili vaan kehuin kamalasti ja palkkailin. ( Tällä kertaa namitkin lähes loppui, kun yleensä jää hirveästi, tai sitten otan niin paljon. ) Hyvin meni koko treeni olen tyytyväinen Hepsuun.

Muuta:    Kun tulin tänään kotiin koulusta, ja menin tervehtimään niitä. Niin kun olin päästämässi niitä ulos, niin Bella ulahti ihan kauheen kuulosesti. Mä säikähin ihan kamalasti ja toin ne sisään. Totesin että Bella oikea takajalka on tosi kipeä. Lenkillä aluksi se oli tosi kankea, mutta vapautu sitten loppulenkistä. Vähän se kyllä koko ajan sitä varoo. Mikäköhän siihen on sattunut, vai onkohan tuo niitä vanhuuden lihassärkyjä yms?