Tiistaina polkasin pyörällä pallohallille treenaamaan. Esiksi teimme kaverini kanssa silleen, että emme päästäneet koiriamme heti toistensa luokse, vaan kiretelin S vierellä siinä sen ympärillä, ja sitten kun olimme kierrelleet jonkin aikaa päästimme koirat nuuskuttelemaan. Tämä sujui ihan ok:sti, välillä jäi katsomaan kaverin koiraa, mutta muuten oli ihan kiltisti, ja seuras mun nameja. Eli ei tulis varmasti hylkäystä, siis kun katselin serkun lähettämää linkkiä, missä kerrottiin jonkun kennelkerhon tms. agility yhteistyötestistä.

Sitten annettiin koirien leikkiä, ja ite siinä vähän jutusteltiin, kunnes rupesin taas reenaamaan niitä paikallamakuita, ja luoksetuloja. Kolme toistoa tais tulla, mutta kun menin niin kauas... yms. niin ei kyllä ollut yhtään liian vähän. Kaksi ensimmäistä meni ihan hyvin, viimeisellä ei meinannu enää jaksaa keskittyä, mutta sain kuitenkin vielä kerran makaamaan, ja tulemaan luokse. Tällä kertaa keskittymis kyky ei ollut ehkä niin hyvää, kuin viimeksi, mutta ei se kuitenkaan paljoa koiria vilkuillut yms. vaan haahuili, eikä kuunnellut. Toivottavasti sitten ensviikolla, joka on viimeinen harjoituskerta ennen testiä, olis parempi keskittymis kyky yms.

Kotona ollaan kans isosiskon kanssa harjoiteltu näitä. Eli paikallamakuita, ja luoksareita. Nyt on kans kentät sulaneet, niin pääsee sitten sinne reenaamaan. Yritän ottaa itseäni niskasta kiinni, ja käydä huomenna koulunkentällä reenaamassa, ennen synttäreitä.

Tämmöinen mini kertaus treenelöistä.