Perjantaina en saanu itteeni niskasta kiinni, ja menny reenaamaan, mutta tänään onneksi sain. Lähdin siinä aamupäivällä koulunkentälle yksin, kun en Veeraakaan mukaan saanut. Alku ei sujunut hyvin, sillä ensin Seita karkas ajamaan lintuja, vaikka kuinka kielsin (siis ollaan vielä kotona.) Sitten kun menin toista tietä pitkin sitä vastaan, niin tulikin naapurin pihalta, ja vaikka kuinka pidin huomion itsessäni, ettei olisi mennyt naapuriin, niin meni. Kielsin, ja huusin sitä takaisin, mutta ensin piti käydä tervehtimässä naapuria, ja sitten vasta tulla. Ja tuon jälkeen vielä kiehnäs jaloissa, krrhh! Eilenkin lenkillä kokeili rajoja, mutta sentään totteli, kun koulun portti oli auki, ja siellä oli joitain poikia. Niin Seita lähti sinnepäin juoksemaan, mutta kun kielsin niin ihmeen kaupalla totteli. Elikäs nyt on tuommoisia rajojen kokeiluja ilmaantunut, ja ehkä osin johtuen siitäkin, että pidämme nykyään Seitaa lenkillä lähes koko ajan irti. Haluamme nimittäin että se oppii kulkemaan irti, vaikka koiriakin tulisi vastaan, ja eihän tuo narussa lenkittämisellä mene eteenpäin, niin pitää sitten kärsiä kaikki tottelemattomuudet. Mutta nyt niihin reeneihin:

Otin kyllä yhden luoksetulon (siis agility tyylisen) myös matkalla koululle, mutta ei siitä sen enempää, kuin että ekalla nousi, ja lähti tulemaan luokse, ja tokalla pysyi. Kentällä sitten ensin leikittelin, ja sitten otin muistaakseni paikallamakuun. Juuri kun olin menossa käymään palkkaamassa, niin nousi seisomaan, ja sitten kun tulin sivulla palauttamaan, niin lähti liikkumaan. Kuitenkin uuden sivulle tulon yms. myötä onnistui. Taisin ottaa luoksetulonkin, siis agility tyylisesti, ja toisenkin paikkamakuun, mutta en nyt muista liikkeiden järjestyksistä, tai onnistumisista, ja epäonnistumisista mitään, voi tätä mun muistia!

Vielä pitää reenailla kunnolla lenkeillä, ja käydä koulullakin reenaamassa, sekä vielä yksi kerta on jäljellä pallohalli treenejä. Toivottavasti nyt menee hyvin. Ollaan myös menossa Seppälän infoon, missä kerrotaan sen kursseista, olisin menossa peruskoulutukseen Seitan kanssa.