Maanantai oli vapaapäivä, mutta tiistaina suuntasimme pitkästä aikaa kohti pallohallia.

Junior Handler harkoissa oli tällä kertaa aika vähän ihmisiä ( johtuen ehkä kylmästä? Jota minulla ei kyllä ollut. ) Tällä kertaa teimme yksittäis juttuja sekä pareittain.  Aika montakin harjoitusta kerkesimme tehdä. Perusjuttuja taas tehtiin: eestakasin, kolmio, ympyrä ja seisotus liikeitä. Seita oli aika laiskalla tuulella, vaikka juoksussa yrittikin välillä laukata. Seisotuksetkin meni melko hyvin ja tällä kertaa onnistui tuo toisinpäin seisotus ja juoksukin. Miksiköhän oli noin innostumattomalla ja laiskalla tuulella? ( En siitä sitten muista sen enenpää. ) 

Sitten keskiviikko oli taas lepopäivä, kun en ehtinyt treenata ( pitkä koulupäivä, sekä muita hommia. ) Mutta tänään äskettäin otin itteäni niskasta kiinni ja päätin treenata TEMPPUJA! Ihan kunnolla. Yleensä treenaan joko Tokoa tai sitten en mitään, vaikka tempuhan on hauskoja. Harjoittelimme nouse, pyöri, kieri, ryömi, pompi, kävele, jalat, välistä. Nouse tempussa menin vähän uuteen vaiheeseen ja käskin kummallakin kädellä vuorotellen. Yleensä ollaan tehty vaan oikealla kädellä. Aluksi vähän ihmetteli, mutta kyllä se sen aika nopeasti älys. Pyöri temppua harjoiteltiin aika alkeellisesti, eli en pyörittäny hiveetä kyytiä, vaan rauhassa yhen kierroksen ja palkka, tämä meni hienosti. Kieri temppu ei sitten lainkaan onnistunut, vaikka olen lukenut koiramme lehdestä sitä koskevan opetus artikkelin. Jätin sen sitten pois tempuistamme ( ainakin joksikin aikaa. ) Ryömi tempussakin menimme eteenpäin ja käskin ryömimään minun ali. Sitten käskin ryömimään myös ympyrän. Nuo nimittäin liitän sitten liikkeeksi, hienosti meni. Pompi temppu on siinä ja siinä. Koska välillä Seita yrittää tässä tehdä nouse temppua tai sitten kävelee kahdellajalalla, mutta joitakin onnistuneita kyllä sain. Kävele temppu on semmonen että Seita panee tassu mun kädelle ja me kävellään. Tämä meni hyvin! Jalat temppu toimii jo kans hienosti, välillä tulee pieniä sähellyksiä, mutta muuten hyvä Hepsu! Välistä temppukin menee hienosti. Välillä Seita menee solmuun ja rupee makaamaan.

Kaikki temput siis nameilla ohattuina vielä. Teimme sisällä, koska ulkona jäätyy näpit ja en osaa kouluttaa hanskat kädessä. Katotaan ehitäänkö/taretaanko treenata huomenna Tokoa, ennen kuin kaverini tulee kylään.