Seitan kanssa äskettäin treenailtiin toko. Vaikka satoi, se ei haitannut.

Luoksepäästävyys:

Hienosti pysy sivulla, kun minä siinä pölpättelin kaiken laista. Just kun sanoin lopuksi että joo, Suomenlapinkoira, kahdeksan kuukautta ja Seita niin Seita oli lähdössä, mutta kun kuuli Seita niin istahti sitten takas.

Paikallamakuu:

Otin ensin noin 30 sekunnin paikalla makuun, seita piti kahdesti laittaa alussa makaamaan kun nousi.  Aattelin että viitsiskö ottaa nut vielä toisen, otin kuitenkin kun makas niin hienosti. Sato vettä ja oli märkä maan niin siski mietin. Toisella kerralla otin 40 sekuntia, ja taas nousi alussa muuten makas  tosi hienosti paitsi kävin välissä korjaamassa asentoa kun oli taka pää vinossa. Kolmannella kerralla taas 30 sekuntia ja taas nousi alussa, oli taas takapää vinossa ja kun lopuksi sitten yritin  korjata niin nousi, oli muuten niin hienosti maannu etten viitsiny ottaa uudestaan mutta käskin uudestaan sivulle maahan ja takas istumaan. Neljännellä kerralla oli tarkoitus ottaa 45 sekuntia mutta meni 50 sekuntiin, nyt alussa ei enää noussu vaan meni suoraa ja pysy. Pitää vain aina vielä näyttää maahan kun pelkästä käskystä ei mene. Melkein joka kerta oli etupää suorassa, mutta takapää  vinossa. Oma pikku mokia tein ja Seita kans vähän omia

Seuraus kytkettynä:

Tosi hyvä oli koko naisuudessaan juoksu, taas jäi vähän lyhyeksi, mutta kun ei tehny tätä kovin innoissaan niin en viitsiny korjata kun lopuksi lähti sivulta kun otin narun pois. Niin korjasin sen silleen että käskin uudestaan sivulle ja panin narun ja otin pois samalla syötin namia, sillon ei liikkunu yhtään.

Seuraus taluttimetta:

Tän teki taas inoissaan. Tosi hienosti meni koko seuraus, ei virheitä eikä moittimista.