Tänään kävi kaverini ja hänen koiransa Nessi skyenterrieri kylässä. Yritimme leikittää niitä, mutta Nessi pelkäsi Seitaa, mutta Bellasta se piti. Otimme sitten Seitan avuksi kun kaverini halusi ottaa putkea, mutta Nessi pelkäsi sitä, eikä mennyt sinne vaikka Seita näytti mallia. Se siitä aksasta ja toksaan: 

Seita sai itkeä häkissä.

  -  Bella:

Luoksetulo  Ihanasti tuli innoissaan sivulle ja jäi kiltisti tuli hyvin luokse, mutta poistin siitä sitten sen eteen tulon, kun Bella jää puolen metrin päähän  Käskin suoraan sivulle.

Seuraus  Aika pitkä pätkä oli. Hassusti seuras väljää ja välillä jäi syömään tippuneita nameja,  mutta pääasia että sai tehdä ja että oli hauskaa.

Temput  Ei enää hyvittanu mummoa toksa ja paikkamakuu, niin otettiin sitten pari temppua. Välistä: teki hienosti, reippaasti ja hyvin, yhdessä välissä jäi taas syömään tippuneita nameja  Sitten otakii: Hyvin teki, mutta piti vähän asetella tassuja kun piti löysästi. 

Bella teki koko  ajan häntä pystyssä, mutta sitten oli sen vuoro mennä itkemään häkkiin. Hain Seitan ja se veti eka pikalla kunnon revitykset kun oli ihan hepulissa.

  -  Seita:

Luoksetulo  Ajattelin ensin ettei tästä tule mitään kun on ihan hepulissa, mutta tuli kuitenkin. (Penkki tyylillä) Ekalla lähti vähän liian nopeasti pois, niin otin toiston ja hyvin meni vapautuksesta pois.

Paikallamakuu  Minsan paikkamakuu ja olin noin 5 metrin etäisyydellä. Hienosti pysyi, mutta taas peppu löpsähti. Koitin alussa meneekö suoraan sivulla maakan, meni, mutta vinoon niin ohjasin sen sitten maahan.

Seuraus taluttimetta  Otin ensin sivulle mutta sitten kokeilinkin menisikö pelkällä käskyllä, muuten hyvin mutta jäi liian taakse korjasin sen oikealle paikalle. Seuraus oli aika pitkähkö, mutta seuraus intoa oli. Juoksua ja pitkät istumis olot muistin ja Seita meni pysähdyksissä ilman käskyä istumaan!!

Sivulle tuloa  Tätäkin. Hyvin tuli, mutta muistaakseni jäi aina liian taakse. En näyttänyt namilla koko matkalta vaan siinä lopussa että tuli tarpeeksi eteen.

Kun annoin ruoan sisällä niin harjasin samalla seitan häntä pöhköä. Kauhea takku pesä ja Seitakin inisi, kun harjasin liian kovasti (muka) Herkkä häntäinen pikku Hepsu.