No nyt kerkes treenata kun heti koulun jälkeen aloitti. Treenaus ensin sitten muut.   Hehe!

Ensin hain kummatkin koirat ulos ettei Bella taas syrjittäis. Opetin siinä sitten Seitalle pallon tuomista kun ne siinä juoksenteli ja leikki. Seita kyllä jätti sen lelun aina metrin päähän.  Bellalla otin yhden "tosi hienon" luoksetulon. No ainakin se teki mielissään, siitä ei ollut puutetta, mutta liike meni v-v-vähän huonommin, hihh hihh. Sitten vei Bellan häkkiin itkemään. :D

Otin seitalla Tokoa:

Harjoittelin sitä että istutaan pitkään sivulla eikä siitä lähdetä mihinkään, ja otetiin muutenkin perusasentoa ja sivulle tuloa. Tota sivulla istumista jankattiin aika paljon, aina vain parani ja sitten tulio tosi hieno. Välillä tarjos maahanmenoakin.

Paikallamakuu:  Otettiin 5 metrin matkalla ja 15 sekuntia, kun on ollu taukoa. Tosi näpsäkästi oli, eikä ollu aikomustakaan nousta.

Seurausta:  Otettiin aika lyhyitä pätkiä, mutta taas pitkää istumista. Pari kertaa toistettiin. Sitten vielä narussa: Tässäkin piti harjoitella paikallaan istumista sivulla, kun laitoin narun niin lähti aina liikkumaan. Ensin otettiin vähän pidempi seuraus, hyvä, mutta liikku lopussa pysähdyksessä aika paljon kun olin ottamassa narua pois niin piti toistaa. Otin sitten vaan suoran ja sain narun pois ilman liikkumista, jes!

Luoksetuloa:  No oikeastaan luoksetulon alkeita.  Ei muistanut enää paikallaan istumista joten tein sille helpotetun: Eka yksi askel ja paluu, sitten kaksi askelta ja paluu ja vielä kolme askelta ja paluu. Tässä tuli taas alussa koko ajan sivulle huonosti niin jouduttin jankkaamaan taas sitä. Sitten lähti aina mukaan paikalle jättäessä.

Lopuksi Seita sai tutustua naapurin Houmeriin ja yritti ruoeta leikkimäänkin.