Hengissä ollaan, vaikka edellisestä kirjoituksesta onkin kulunut melkoinen tovi. Viime junnuharkat jäi valitettavasti väliin ja nyt muutenkin ollaan treenilomalla, ihan vaan muuten vain. Niin paljon tässä välillä on tapahtunut ettei ihan kaikkea muistakkaan, mutta kerron minkä muistan.

Meillä on ulkokoiria, joo, nykyään ne matelavat sisällä päivät pitkät, (ainakin siihen asti kunnes tuli joulu siivouksen aika)   

Seita kävelee hihnassa kiltisi, välillä vain vetää jos jäädään kauemmas Bellasta. Seitalla on nykyään kaksi narua että saa juosta pidemmällä ja Bellalla on fleksi. Risteyksessä, seis:sin opetus on hienolla mallilla. Opetan myös vastaan tulioiden tullessa raunassa käskyä. Tänään se sujui kohtuu hyvin, ainakin ihmisen ohitus, koira oli sitten toinen asia .... vielä. Siitä koirasta puheen ollen (ei tuo koira vaan kaikki) Hyväksytkö vai hylkäätkö??

Bella : Hylkään -.- (Yleensä)

Seita:  Hyväsyn :) (Melkein joka kerta)

Hylkäys ei siis tarkoita murisemista yms. vaan kiinnostomattomuutta. Ja Hyväksytty hauska tavata, leikitäänkö?

Viikonloput olemme viettänee melkein aina mökillä. Kuvia tullut ja koirat saanu juosta. Hauskaa eikö vain, jos koirilta kysytään. Laittelen niitä joitakin kuvia jos jaksan.

Koirilla ollaan vähän pidelty laihutus kuureja, koska lenkkeiltyä ei oikein tule kun on ollut viimeisiä kokeita. No hyvä kuitenkin että huomenna alkaa JOULULOMA !! Sittenhän sitä ehtii. Sekin että isosiskot ovat tulleet kotiin opiskelijakodeistaan edellyttää koirien lenkiystä, kun he lenkittävät. Olemme me sitten vihdoin käyneet koirapuistossakin ja kerrankin....      siellä oli koira. Semmoinen suomenajokoira uros. Toisella puolella oli joku iso imnkä rotua en tiennyt, joten mentiin toiseen kun se olisi varmaan jyrännyt Seitan, vaikka näyttikin todella ystävälliseltä. Ensin Seita ja suomenajokoira leikkivät ja Seita yritti saada sitä juoksemaan, mutta ei se sitten kunnolla juossut. Sitten se meni vähän höpöksi, kun se uros yritti astua Seitaa, me sitten lähettiin, kun Seita juoksi täysiä karkuun ja oli ihan ihmeissään.

Mitäs muuta?? Hmm...  Minä näin linnunradan! No ei ehkä siitä sen enenpää sen pitäisi liittyä nyt meidän KOIRA kuulumisiin. No mehän oltiin mökillä lenkillä Koirien kanssa.    Hehee,en muista mitään, huono muisti. Kaikkea asiaa on tullut kerättyä, mutta kun ei ikinä jaksa kirjoittaa blogiin niin eihän niitä sitten muista.

Ihanaan kun satoi tänään kokopäivän lunta ihan herkeämättä. Koirien häkkikään ei näytä enään niin mustalta ja sotkuiselta. Seita sai lelun =) Muovisen cocis pullon, ja kyllä oli mieluinen lelu. Se kun aina puikahti suusta pois ja piti juosta perään. Nyt on ainakin jotain tekemistä tuolla tylsässä häkissä. Ehdottakaa bloginlukijat jotain mitä pistäisin tonne häkkiin noille tekemiseksi!!! (vaikka Bellalle ei kyllä tartte keksiä tekemistä kun se voi nukkua )

Nyt me täällä sitten opiskellaan kunnon koiriksi kun meinaavat lipsua käsistä nuo meijän tytöt. Luokse tuloa yms. yms. Kivoja pikku kertauksia tuli noista viime kuulumisista ^.