Ihmettelee Seita.

 

(Pakko oli laittaa tommonen kuva, kun ootan kesälomaa, ja serkuille pääsyä!)

Eilen olimme niin ajoissa kurssi paikalla, niin kävin ensin tutustuttamassa Seitaa hevosiin. Kuljimme tarhojen välistä, ja oli kyllä Seita niin ihmeissään niistä hörisevistä möhkäleistä. ; )

Kurssilla harjoittelimme samaa kuin viime kerralla, eli toisten koirien ohitusta, vieraan ihmisen luoksetuloa, sekä vieraan koiran vierellä kävelyä. Ensin ohjaajat tulivat luoksemme, ja juttelivat. Seita pysyi hienosti paikallaan, ensimmäisellä kerralla taisi kuitenkin peppu nousta, mutta ei ainakaan yrittänyt hyppiä ohjaajaa vasten, tai ruveta leikkimään. Sitten teimme ohitukset, näitä taisimme tehdä parikin kertaa. Seita ohitti mallikkaasti, söi vain namia, mutta kyllä se vähän vilkuili, ja kerran yritti vastaan tulevan koiran luokse mennä. Sitten teimme vielä viimeisen harjoituksen. Tämäkin meni todella hienosti, vaikka kerran Seita yritti mennä vierellä kävelevän tanskandogin luo.

Vaikka Seita onkin tuolla "koulussa" niin kiltisti, niin on se tainnut silti siellä oppiakin jotain, sillä iltalenkillä se ei vetänyt, eikä paljoa vastaan tulevista koirista välittänyt. Apua kurssista siis on! : D

Olemme melkein joka päivä myös harjoitelleet putkea eri kulmista, ja tämä alkaakin jo sujua, vaikka oikean agilityputken mutkasta onkin helpompi pujahtaa läpi.

Tämä ilta on ihan täynnä, mutta huomenna voisi mennä koulun kentälle katsastelemaan, miten meillä on muistissa Toko. Toivottavasti sitten saankin sen aikaseksi, kun olen niin laiska reenaamaan. : / Pitää siis rynnätä heti kurssin loputtua serkuille, kun sieltä aina treenausinnon saan. ; )