Eilen  kun käytiin ilta lenkillä, niin aloitin taas Seitan hihnassakävelyn koulutuksen. Pidin taukoa kun musta tuntu että ei se Seita ikinä opi, kun jollakin lenkillä sitä koulutettiin ja jollakin taas ei. No eilisellä iltalenkillä käveli kyllä mielestäni ihan hienosti, jossain välissä ei vetänyt yhtään ja jossain taas koko ajan. 

Tänään otettiin siis temppuja ja vetoa.

Otin ensin taas Seitalla pulkan vetoa. Seita veti koko ajn mallikkaasti. Tänään oli varmaan vähän raskaampaa vetää kun ole loska lunta. Nyt juostiin aika paljon, mutta Seita juoksi ihan hallitusti. Se ei ryntäilly täysillä vaan juoksi mun vierellä kiltisti namien perässä. Yhdessä vaiheessa se teki äkki pysähdyksen, kun mulla tippu vähän nameja, mutta onneksi ei pulkka tullu päälle. Pienensin sitä narua yhdellä viime kerrasta, mutta oli silti tarpeeksi pitkä ettei tullu päälle.

Temppuja Ensin otin Bellan kanssa: Otin välistä ja otakii temppuja, Bella teki ihan supernopeasti, Yes. Seitan kanssa otin aika paljon: Välistä, jalat, nouse, kävele, pompi, pyöri ja ryömi temppuja.

Välistä: Sen teki ihan super nopeasti, mutta välillä pomppi jahtamaan toista kättä kun nostin sen pois, kun vaihtelin käsiä ja niillä ohjasin.

Jalat: Tän teki kans ihan super nopeaa jo, mutta tässä sama juttu kun edellisessä jäi välillä pomppimaan toista kättä, ja sillon sekottu askeleet.

Nouse ja kävele: Tavallisen nousen teki taas hienosti. Kävellessä tarrautu mun kädestä kiinni kun ei meinannu pysyä pystyssä.

Pompi: No muuten hyvin, mutta sekottaa varmaan tän nouse temppuun vaikka pidän kättä tosi ylhäällä, niin yrittää pomppia mua kädestä kiinni.

Pyöri: Tää onkin kaikista eniten toni otsikon tapainen kun Seita pyöri kun -- Niin että ajattelin että Superkoirat tulee otsikoksi.

Ryömi: Tosi hienosti ryömi, vaikka ei olla tehty tätä pitkään aikaan niin muisti silti.

Tosi pikassesti piti kirjottaa kun ei ollu aikaa kirjottaa tarkasti, sisksi vähän sekavaa varmaan toi kirjotus.