... siis tuo hihnassa kävely. Eilen en päässyt päivä lenkille niin Noora joutui käyttämään kahtakoiraa yhtä aikaa eikä voinut kouluttaa. No sitten ilta lenkilllä kuitenkin Seita käveli tosi nätisti, yllätyin !!  Ja tänään päivälenkillä vielä nätimmin !!! Olen niiiiiin niiiiin iloinen. Kun ennen oli silleen että toisena päivänä ei muistanu hihnassa kävelystä mitään ja toisena taas oli kiltti. Nyt se oli ainakin kaksi kertaa kiltisti. Nuo ohittamiset menee myös ihan hyvin pyöräilijät nätimmin sitten kävelijät ja koiran taluttajat on ??!!?? Kun Seita ei voi olla haluamatta tervehtiä kaikkia koiria ja alkaa jopa leikkimään. 

 Vihdoin ja viimein jotain muutakin kuin hihnassa kävelyjä...........

.......  Nimittäin tokoa!!

Räntä sade ei haitannut meidän menoa. 

 

Luoksepäästävyys:

Ensin otin ilman narua. Höpöttelin kaikkea ja näytin hampaat. Tällä kertaa Seita ei peruuttanut yhtään, nökötti vain kiltisti paikallaan koko ajan. Sitten otin narun kanssa. Tämä höpöttely pätkä ei ollut niin pitkä, eikä taaskaan liikkunut kun näytin hampaat, yes!    Onko luoksepäästävyydessä naru vai ei, blogin lukijat vastatkaa??? Kiitos jo etu käteen!

 

Paikallamakuu:

Meinasin hypätä jo seuraamiseen, mutta muistin onneksi että tämmöinenkin on olemassa. Kuuden askeleen matka eli olisko ollu jotain viisi metrii. Paikallamakuu aika oli 50 sekuntia, pysy tosi hienosti! Mä vaan alussa aina ohjaan maahan, pitäis katoo meniskö suoraan jos käskis vaan maahan ilman näyttämättä. Haittaako koiran takapää on silleen että takajalat samallapuolella, kun Seita aina menee silleen??? Mutta Seitalla pysyy kuitenkin aina etupää suorassa.

Seuraus taluttimessa:

Kiva keski lyhyt seuraus pätkä tuli juoksua ja pitkät pysähtymiset. Mutta en tiedä juoksussa oli vähän väljästi ja ei ollut ihan innoissaan, johtu varmaan kun alussa olin ihan mykkä enkä muistanu kehua. Ja sitten lopussa taas liikku kun otin narua pois, sitten mä panin sen takas ja juoksin palkalle eli lelulle ja otin siellä vasta narun pois. Miten kannattais tehä???

Seuraus taluttimetta:

Tästäkin tuli keskilyhyt, ja muistin juoksun ja pitkät pysähtymiset! Tämä oli jo vähän kivempaa tai siis innokkaampaa Seitalla taas juoksu oli kyllä vähän väljää. En muista otinko eka seurauksen taluttimessa vai taluttimetta, mutta samapa tuo. Onko kisoissa kumminpäin??? 

Luoksetulo:

Tätäkin otin! Tuoli tyylillä eli istun tuolilla ja kutsuin tänne ja piti tulla ihan lähelle. Tuli suoraan, se tepsi, kiitos Julia! Yhdesti turkkäsin vähän jalalla kun oli menossa istumaan vinoon, mutta tosipaljon super onnistuneita tuli! Kiva kun nyt jaksoin ottaa tätä ja tästä se kai sitten taas lähtee  Toivottavasti.

Vois opettaa naksutintakin ja hampaiden harjusta Seitalle.