Bellan jalka on vieläkin kankea. Hieroin sitä tänään, kannattaakohan? Mutta Bella ainakin tykkäsi. Puppe on kuitenkin ihan reippaana, ja iloinen, mutta varoo kaikkia kohtia esim. lenkillä ja  kuistin porrasta. Seitan kanssa tänään lenkin jälkeen otettiin "ohjattua" sisälle eli kuistille, häkki häkiin tai häkin eteen, ja täälä mun luo. Wauva oli ihan innoissaan, olin siihen tosi tyytyväinen

Tokoilimme  äsken Seitan kanssa pihalla. Ensin otettiin sisällä luoksepäästävyys kun isosisko toimi "tuomarina". Seita pysy tosi nätisti, ja käskin myös ottaman katsekontaktia.

Sitten menin ulos, ja opetin Seitalle naksutinta. Vähän aika naksuttelin ja palkkailin, ja sitten tein seurauksen kytkettynä. Tämän seurauksen tein ilman katsekontaktia, meni ihan ok:sti.
 
Sitten käskin sivulla ohjasin namilla katsekontaktiin, koska ei ottanu pelkällä käskyllä. Naksautin ja palkkailin. Tämmösiä tein aika paljon ennen kuin menin seuraukseen (taluttimetta.) Saatiin myös pari pelkällä käskyllä katsekontaktin ottamista. Otin parin askeleen seurauksen. Pidin huolen että pysyi tiiviisti ja otti myös kontaktia. Tosi hienosti meni! Loppua kohden meni vähän hidasta seurausta, kun ei varmaan olis jaksanu niin montaa toistoa.
 
Luoksetuloa  Tässä mentiin taas eteenpäin. Otin  ensin pienen paikalla istumis muistutuksen, (parin metrin päähän ja heti takas) Sitten teinkin jo oikein eli: sivulla, paikka, ja tänne. Käskin vain eteen, en vielä sivulle. Ensimmäisellä kerralla meni vähän vinoon, mutta toisella hienosti.
 
Sitten vielä paikallamakuu:  Taas kahden minuutin, ja olin jossain neljän metrin päässä. Kävin taas myös minuutin kohdalla palkkaamassa. Ei ollu mitään ajatusta lähtee koko ajan hienoti tapitti mua.
 
Lopuksi otettiin eteen meno, Seitan iloksi. Käskin paikalle istumaan, vein lelun eteen ja tulin takaisin ja käskin eteen. Lähti innoissaan, mutta nuuski eka lelun ympäriltä etteu ollu nameja ja otti sitten lelun. Oli aika lyhyt matka. Taas oli mukavasti kaikissa harjotuksissa häiriötä. Kun isoveli pörräs mopolla, ja naapuri kolas yms. Nyt vois tuossa paikallamakuussa pidentää matkaa, kun on jo niin varma, ja myös luoksetulossa että tulis vauhtia. Paikallamakuuta myös joidenkin koirien kanssa ryhmässä vois tehdä.