Tuttuun tapaan oltiin taas eilen pallohallilla treeneissä. Tällä kertaa kerkesin harjatakin Seitan, oikeastaan häntää ja etutassujen karvoja eli semmoisia takkukohtia, kainaloissa ei ollut ihme tällä kertaa takkuja. Ennen Seitaa oikeastaan harjasin vähän Bellaa kun se tunki siihen mun eteen, toinen tykkää ja toinen inhoaa harjaamista.  Sitten kun odottelin kyytiä niin kävin vähän kävelemässä Hepsun kanssa. Se sai kävellä vaihteeksi lyhyessä hihnassa. Ensin veti herkeämättä, mutta sitten kun muistutin sitä ihan kunnolla, niin veti pienen lenkin aikana enää yhdesti. Bravoo! (Vai miten tuo kirjoitetaan.)

No sitten niihin treeneihin: Emme kerenneet ihan alku seisotuksiin, mutta hetken odottelun jälkeen pääsimme tekemään, parin kanssa. Meidän parina oli superihana malamuuttipentu. Seita seisoi ihan nätisti, mutta jäi sekin välillä katselemaan söpöläistä, kun piti minuun ottaa katsekontakti. Sitten teimme T:een. Kotona se oli ihan helppo juttu, mutta nyt parin kanssa mulla tuli ongelmia. Narun käännökset ja vaihdokset käsistä toisiin sujui ihan hyvin, mutta unohdin miten T:ee tehtiin. Muistin kuitenkin sitten lopulta ja päästiin loppuun (aika myöhässä.)  Hankaluuksi aiheutti myös se että vieressä toiset koirat leikki. Seita olisi tietenkin halunnut mukaan, ja kun ei päässyt niin piti ainakin haukkua muiden mukana. Kaikki seisotukset ja ympyrän teot meni ihan hyvin, välillä Seita vähän laukkaili, mutta aina silloin pysähdyin tai hidastin. Katja myös vähän "luennoi" siinä ja pari hyvää neuvoakin sain.

Lopuksi kun annoin loppupalkan, eli pehmopallon, niin Seita oli irti! Toisessa päässä ei ollut ketään niin menin sinne vähän heittelemään palloa. Aluksi mulla oli semmonen tunne että kohta se menee, mutta kun se ei lähtenyt niin rentouduin. 

Vaihteeksi taas näitä eli Bellan kuulumisia: Bella on nyt viikonlopusta lähtien syönyt Aspiriinia, ja se on ehkä hiukkasen piristänyt mummoa, ja ainakin auttanut kipuihin, noustessa ja portaissa. Bellan lenkit on lyhentynyt vielä, niin että se jaksaa olla koko lenkin iloisena, eli joku kortteli tai vähän yli, mutta pirteänä se on nimittäin haluaisi ravata, mutta takajalat ei aina pysy mukana. Olen hieronut jonkin verran Bellaa, en tiedä auttaako se paljoa. Yöt on kyllä aika rasittavie sillä illalla Bella haukkuu huomiota ja aloittaa sen taas aamulla. Totesimme ettei sillä ole mitään hätää, kunhan huomiota ja huvikseen haukkuu.

Nyt ei tule kovin useaan kirjoituksia tänne blogiin ehkä nuita Junnu harkkojen treenejä vain, sillä meillä on nyt kaikki kokeet rytäkässä, ja mulla on pianotutkinto. Sitten ensi viikonlopusta eteenpäin, ehkä.