Meidän pikku Seita -vauva täytti eilen jo muka 1 vuoden!  Olen erittäin onnellinen kun sain Seitan. Seita on opettanut minulle paljon kaikkea. Peruskoulutuksesta sen verran että hihnassa ei vedetä enää juurikaan (vain ehkä lenkkien alussa tai jos se näkee jotain mielenkiintoista.) Seita on sisäsiisti.  Tulee luokse kutsuessa, ellei siellä ole jotain kinnostavampaa kuin omistajan herkut .... En nyt jaksa kaikkea ruveta luettelemaan.Seita osaa melkoisesti jo käskyjän. Tokossa olemme edistyneet melko mallikkaasti. No temppujakin Hepsu varmasti oppisi enemmän, jos minä osaisin opettaa.

Vuoden aikana, tai oikeastaan vajaa vuoden, meillä on Seitan kanssa tullut edistymistä, takapakkia joissain asioissa, ja Seita on sanut jo jonkin verran kivoja kokemuksia. Autossa, ja linja-autossa se on/oli todella kiltisti, muihin kulku neuvoihin emme sitten olekkaan harmi vain tutustuneet. Kävimme kesällä myös koiraleirillä, mutta kursseille emme ole vielä päässeet. Seita on myös saanut tutustua monenlaisiin koiriin, ja ihmisiin. 

Mitäs nyt muuta, en oikein keksi kertoa mitään, mutta toivon että harrastuksemme saavat jatkua, ja että Hepsu pysyy terveenä. Agilityn aloittaminenkin olisi kivaa, saan kotiin joskus tässä kevään/kesän aikana joitakin agility esteitä, niin niillä sitten voin ruveta jotain treenaamaan, tietenkin kuitenkin halua kursseille, etten vain opeta mitään väärin, ja pilaa Seitaa.
 
Tässä nyt joitakin otoksia kuluneelta vuodelta:
 
 
Lumipallo hullu.
 
 
1 v.
 
 
 
 
 
 
Koiraleiri palkintojensa kanssa.
 
 
Tässä oli jo muka iso tyttö.
 
 
 
"Maalaus."
 
 
 
Tyypillistä Seitaa.
 
 
Ai kuka on söpö?
 
 
Lempi lelunsa kanssa, ettei kuvaus pelota!
 
 
Pikku söpöläinen.