Maanantaina, eikä tänään ole tullut taaskaan treenailtua, mutta eilen päästiin kuitenkin pallohallille treeneihin. Mulla on kokeita ja muita hommia, niin ei ikinä ehdi vaikka kuinka yrittäis suunnitellakkin päivän.

Junnu harkoissa eilen tehtiin taas pareittain tai oikeastaan loput teki kolmen tai neljän ryhmissä, ettei tulis kylmä. Tehtiin taas niitä perus juttuja, aluksi seisotykset ja kierros ympäri. Sitten ryhmässä seisotukset ihan miten päin haluaa, edestakaisin liikkeet, ja kolmio. Seisotin muistaakseni  vain silleen "oikeinpäin" koska muutenkaan ei oikein hyvin seisonut kun oli koiria joka puolella. Kotona tehdään aina haastavampia juttuja, mutta kun tuolla on niin paljon koiria, niin ehkä parempi että tehdäänkin vain niitä helpompia harjoituksia. Seitalla meni ihan ookoosti, mutta tuntuu että se ei tykkää olla tuolla, tai kun se on aina niin veltto. Mutta kyllä se innostamalla innostuukin, eikä se haittaa kun ei ole hirveä höselö. Mun kaverikin oli siellä koiransa kanssa ensimmäisellä kerralla tutustelemassa, niin en ollut kaikissa harjoituksissa.

Bellan jalka kuulumisia, taas. Bellalla mielialat vaihtelee ihan koko ajan. Ensin se on ihan masentunut, sitten kauhean iloinen ja pirteä, ja kohta taas nukkuu masentuneesti. Tänään oli ihana nähdä kuinka reippaana se juoksi lenkillä. (Kyllähän sen saa makkaralla iloiseksi, no ei saa ajatella noin. Se oli pirteä.) Ihanaa kun se ei vedä, (kun ei pääse niin nopeasti.)  Mutta isosisko sano että sillon kun en ollu kotona niin se oli ihan masentunut ja välillä uikahteli. Pitää silloin iloita kun se on pirteänä, ja silloin kun se on masentunut yrittää piristää sitä. Mitään edistys askelta ei voi määritellä, sillä välilä mummo on pirteämpi, ja välillä taas surkeampi. Eilen kyllä lenkillä vähän huvitti kun Bella halusi ravata, mutta takajalat eivät kulkeneet, niin etujalat ravas, ja takajalat käveli harppoma askelilla.  Tänään se ravasi kaikilla jaloilla, jee!!!