Tänään taas polkasin pyörällä Seitan kanssa pallohallille treenaamaan.

Ensin kuljeskelin kaikkien koirian ympärillä, silleen että yritin pitää Seitan huomion itsessäni, vähällä palkalla. Välillä poukkoili toisten koirien luo, mutta tuli sitten kuitenkin kehotuksista takaisin vierelle. Tällä tavoin sitten kuljeskelin hetken, ja sitten kiertelin kans hetken kaverin ja sen koiran ympärillä, kunnes päästettiin ne leikkimään. Tuo olikin hankalampi juttu, kun ne on jo saanu ennen leikkiä, niin meinas sitten koko ajan ilman lupaa lähtä. Mutta tuokin onnistui kumminkin.

Sitten taidettiin vähän koittaa kaiken laista toisten koirilla. Seita meni mielestäni ihan hyvin vieraallakin ihmisellä, vaikka ei se kyllä silleen enää niin vieras ole, ja Seitahan on niin avoin kaikille ihmisille, ja koirille. Tuskin koskaan arkaillu kellekkään.

Sitten taisinkin mennä ottamaan luoksetulon. Tällä kertaa otin narunkin pois, eikä sillä ollu kyllä mitään aikomusta lähtä. Mun vaan pitäs kasvattaa tuota luottamusta siihen, kun oon niin jännittyny, että lähteekö se, mutta onneksi Seita ei kovin jännitykseeni reagoi. Tein ehkä liian vaikean sillä nousi, mutta kun kävin palauttamassa, niin pysyi. Tämän jälkeen sitten kunnon leikit.

Tässä välissä taisinkin sitten ottaa taas tuota koirakoiden ympärillä kiertelemistä, mutta S oli irti. Hyvin pysyi, eikä tällä kertaa tainnu edes kovin poukkoilla toisten koirien luo, ja hyvin oli kontaktissa, kun reagoi mun käännöksiin yms.

Nyt tulikin sitten taas luoksarin vuoro. Jätin makaamaan aika keskellä hallia, ja hyvin pysyi. Kävelin melkoisen kauas, ja kutsuin sitten tule -käskyllä. Ihana tuo Seita oikeesti, kun pinkasee niin täysiä. Mulla olis itten lelukin kädessä, niin lisäsä vielä vautia.

Ja sitten, kyllä se mun luottamus on kyllä Seitaan kasvanu, sillä annoin Seitan voittaa, ja se juoksi lelun kanssa kahdesti, ihan irti. Eka en meinannu uskalataa päästää, mutta hyvä oli kun annoin voittaa, nimittäin Seitan varmasti tykkäs, ja mun luottamus kasvo. ;)

Kyllä meillä varmaan ihan ookoosti menee ne testit, eikä ne nyt varmasti mitään tuhon vaikeita oo ne hommat. =) Hyvä muuten kun pääsin nyt heti kirjottamaan reenien jälkeen, niin muistinkin jotain. ;)