Eilen:

En oikeen hyvin muista näistä eilisistä toko treeneistä, kun otin heti iltapäivällä ja pääsin koneelle vasta nyt.

Luoksetulo:

Otin muistaakseni suoraa kolmella askeleella, noin kaksi ja puoli metriä. Otin suoraa myös eteentulolla tuli hienosti, mutta halusin hienomman niin rupesin korjaamaan niin sitten se vasta menikin vinoon. Otin samanlaisen uusinnan ja sain sitten sutkot suoraa. En saa tota koiraa kunnolla suoraksi, mikä avuksi??!!

Seuraukset:

Hienosti meni kummatkin taas narua laittaessa lähti sivulta niin sitä piti jankata ja lopuksi narua pois ottaesakin lähti. Nyt jäi taas vähän lyhyeksi noin pysähtymiset, mutta pysyi hienosti.

 

Paikallamakuu:

Tää meni suoraa puolella minuutilla. 10 pennulta! Paikallamakuu on meidän plussa.

Tänään:

Käytiin siis taas tänään näyttely harkoissa, pallohallilla.

Eka kun tutiin sinne niin kun  päästin Seitan autosta, niin se katsoi vähän aikaa ja pinkas takasin autoon, en ymmärrä mikä sille oikeen tuli. Sitten piti kantaa se autosta eikä se ollu enää moksiskaan.

Harkoissa otettiin ensin pujottelua muitten välistä, enhä nyt sanois että meni hirveen hyvin. Seita nimittäin yritti ryntäillä useiden koirien luo.

Sitten otetiin taas pari hommia, no muuten meni ihan kivasti mutta väärällä kädellä esittäminen taas yhtä sähläystä. Sitten Seitaa ei kiinostanutkaan yhtään namit niin menin sitten ympyrän ilman mitään, vain kehumalla, niin meni jo paljo ilosemmin vaikkakin laukkaili ja muuta katteli vielä vähän. Aika hankalat treenit oli Seitalle, tai sitten se oli väsyny.

Otin sitten kyytiä odotellessa vähän tokoa. Yritin paikallamakuuta, lyhyttä mutta nousi koko ajan istumaan, niin sitten luovutin. Otin sivulletuloa ja siinä istumista. No täälä taas meni toi paikallamakuu meni mönkään, kun oli häiriöö.