Kyllä Seita viime vuonnakin tykkäsi vedessä kahlailla, mutta tänä vuonna se ui! Sen olen päättänyt. Torstain, perjantain, ja lauantain vietimme mökkeillen. Joka päivä kävimme uimassa, ja Seita oli tietenkin mukana. Joka kerta se oli ihan hilkulla, että uis. Vesi olikin jo siellä syvällä niin kylmää, että ehkä siksikään ei uinut, mutta kunhan vedet nousee niin kyllä se sitten ui! Torstaina oli Seitalla myös pesupäivä. Sunnuntai oltiin sitten ihan kotona, mutta taisi se läksyn harjoittelu unohtua (tapakoulutuskurssilta siis.) No, tänään sitten harjoteltiin läksyä näyttelyharkoissa.

Ensin teimme yhdessä seisomiset yms. Sitten tehtiin yksittäin. Tällä kertaa Seita näytti hampaatkin ihan kiltisti, eikä ruvennut leikkimään ohjaajan kanssa, kun sitä viime kerralla yritti.  Liikkeet menivät ihan hyvin, mutta seisominen on siinä ja siinä. Peppu meinaa koko ajan lötsähtää, kun kehun. Siis, saan laitettua seisomaan, mutta sitten kun sanon "seisoo" tai kehun, niin lötsähtää istumaan. Yleensä sanoessani "seisoo" se istuu, ja kun kehun olettaa, että "vapaa". Siis pitää ruveta varmistelemaan seisoo -käskyä! Seuraavaksi teimme parihommia. Emme seisottaneet vastakkain, joten nyt emme siihen saaneet harjoitusta, mutta pitää kai sitten ruveta sitä itse kotona treenaamaan, kunhan "oikein päin" seisotus saadan ensin sujumaan. Jee olen oppinut! Nimittäin enää ei ollut HIRVEÄSTI ongelmia parijuoksussa, siis väärällä puolella juoksuttamisessa, jes! Lopuksi vielä pujottelimme. Tällä kertaa laitoin Seitan sivulle, ja pysyi todella hienosti, myös kontaktissa. Annoin aina jokaisen koiran jälkeen namin. Kun oli meidän vuoro, kulki Seita todella hienosti. Siis kun näissä näyttely harkoissa käymme, niin varmaan ohituksetkin alkavat sujumaan paremmin, kunhan muistan ottaa aina lenkille nameja mukaan. Ihan viimeisten koirien mennessä meidän ohitse, en ottanut edes namia käteen, ja hienosti se Seita silti pysyi, vähän vain teki mieli nuuskutella maata.

Onneksi näitä harkkoja on vielä aika monta ennen mätsäriä, niin ehkä me kerkeämme oppiakin jotain. Näistä harkoista on myös hyötyä ohituksiin kotona yms. joten innolla jatketaan.