No tulipas siitä pikkuinen aika, kun viimeksi kirjoittelin tänne. Eipä me olla paljoa mitään treenailtu tai tehty lenkkeilty vain. Perjantain -lauantain vietimme mökillä, loskaisisa merkeissä.

Perjantaina pääsimme lähtemään vasta joskus kuudelta illalla ja isän piti käydä vielä rautakaupassa ostamassa jotain. No semmoisia kommelluksia sattui että, kun minä tähyilin jotain ovesta, niiiiin....      Seita pääsi livahtamaan ovesta parkkipaikoille ja mielissään se kyllä juoksentelikin. Lähdin heti perään ja kun Seita oli jo palaamassa minun luokse niin se huomasi sen koiran, minä olin jo luullut että ei huomaisi niin niinpä tietenkin piti käydä että Seita ryntäsi vieraan koiran luokse. Se koira oli tosi arka ja uikahti, kun Seita ryntäs sieltä lumi kasan takaa yht äkkiä. Kun se koira näytti Seitalle hampaita ja olin juuri saanut Seitan kiinni, niin Seita alkoi murista ??!!  Vaikka sehän on pikku vauva vielä. Vein sitten Seitan takaisin autoon niskakarvasta, kun ei ollut kaulapantaa, niinpä tietenkin. Ja vielä lopuksi kun päästin irti ja se juoksi autoon, niin hyppäsi kuljettajan paikalle, kehtasikin pöh! Loppu matka ja ilta sujuikin sitten mukavasti.

Lauantaina päivä hurahti nopeasti, olimme koirien kanssa pihalla tunnin, kaverini kanssa. Niin olimme sitten jo ihan loskasta liti märkiä. Ennen kuin lähdimme niin saimme kuvaus innon ja kuvasimme hiukan koiria, lopussa kuvia. Juuri kun olimme pakkaamassa ja lähdössä niin ulkoa kuului hirveä haukunta. Seita haukkui möreästi ja örisi vähän. Bella haukkui ihan hulluna ja murisi kamalasti, siis metsään päin. Kuitenkaan koirat ei lähteny sinne vaan puollustivat karvat pysyssä paikoillaan. Nuo kävi sitten siellä kattomassa, mutta ei ne nähny mitään. Bella tunkastiin autoon ja Seita tuli sisälle, minä säikähdin ihan hirveesti. Veikasimme että se oli ehkä kettu tai joku pikkunen peto eläin ja häippäs heti talon nurkilta kun kuuli Bellan hirveän murinan. Seita kyllä tuossa tilanteessa otti varmasti Bellassa turvaa. Kotiin tultuamme Seita teki viimeisen temppunsa, nimittäin karkasi yhden naisen luok ja hyppikin vielä. Yleensä se kiinnostuu vain koirallisista ohikukioista.

Tässä nyt niitä räntäisiä kuvia: