Aktivointi: 

Ollaan tässä parinapäivänä isosiskon kanssa "aktivoitu" koiria. Kun on semmoset pakkaset ettei Puppeja viiti pihalla pitää, niin sitten pitää vähän aivoja viritellä, kun muuten nuo vain nukkuu koko ajan. Mä piilottelin Bellalle nameja ympäri huonettä, ja isosisko opetti Seitalle aktivointipallon oikeaa tarkoitusta. Seita kun on aina ennen vain hypellyt pallon perässä ja se on toiminut niin kuin tennispallona. Seita ymmärsi nopeasti oikean tarkoituksen ja saalisteli pudonneita nameja innoissaan. Bella nenä ei ole ihan parhaassa kunnossa, kun Bellalla on nyt nuha. Mutta kyllä se pienellä avustuksella on kaikki namit löytänyt. 

Toko:

Luoksepäästävyys:  

Tällä kertaa otin todella pitkän. Näytin hampaat ja seisoskelin vain. Välillä pyysin myös katsekontaktia. Hyvin meni.

Paikallamakuu:

Ensimmäisellä kerralla olin ite vähän kankalassa kohdassa ja Seita vilkuili koko ajan. Yritin saada siihen kontaktia, mutta ei onnistunut. Sitten puolen minuutin päästä Seita pinkas ihan täysiä ja säikytti linnut puusta. Toruin sitä ja kutsuin luokse. Uudestaan. Tällä kertaa siitä tuli 2 minuuttia!!! Kävin palkkaamassa noin yhden minsan kohdalla ja en toistanut paikka käskyä, PYSYI IHAN KOKO AJAN!!! Vähän kivaa tää on melkein valmia, sitten vaan ryhmässä  Häiriötä muuten oli kivasti kun linnut lenteli ja äänteli ja koirakin haukku.

Seuraaminen kytkettynä:

Tästä tuli aika pitkä ja Seita kulki vähän väljästi: Koska nostin käden ylös että kattois mua. Sitten aina välillä laskin käden ja korjasin paikkaa. En tiedä oliko tossa järkee, mutta kuitenkin sain katsekontaktia.

Seuraaminen taluttimetta:

Tein samalla tavalla kuin taluttimessa seuraamisessa, tästä tuli vain vähän lyhempi.
 

Luoksetulo:  

Ensin tein yhden penkki tyylillä, mutta sitten muistin että mehän voidaan mennä jo seuraavaan vaiheesee, ja otin sitten kaksi toistoa silleen että seisoin. (Siis nämä oli niitä edessä oloja/eteen tuloja. 
 
Haluun jo niille kursseille, ne ei ala ikinä!! Me osataan jo kohta alokas luokka kun mennään tokon alkeiskursille!!