Ei olla nyt ehditty oikeen tällä viikolla treenailemaan, mutta nyt äskettäin lenkin jälkeen pihalla harjoittelin pulkan vetämistä.

Eli mentiin tällä kertaa alussa vain kävelyä ja vähän juoksua, todella siivosti juoksi ja kun naru oli niin pitkä niin ei huomannutkaan pulkkaa mikä tuli perässä . Osittain oli kyllä varmaan vähän väsynyt lenkistä, mutta kiltisti veti. Ensi kerralla sitten enemmän juoksua ja pitenpi aika ja toivotaan että voidaan ruveta jo tänä talvena pienen pientä painoa vetämään.

Niin käytiin me joku päivä pyöräilemässä ja tunnustin serkulle että menen Seitan kanssa tosi nopeaa vauhtia yms. Sain neuvon että kannattais opettaa juoksemaan kiltisti siinä pyörän vierellä eikä anneta koiran vetää. Mutta nyt kun on tuo hihnassa muutenkin kiltisti kävely työn alla niin ei oikeen jaksais. Onhan meillä vedon esto, semmonen juttu, mutta en tiedä kannattaisko tommosta pennulla käyttää kun voi yhtä hyvin opettaakkin, mutta kun ei vaan jaksa. Pöh, laiskimus minä.

Ja äskettäisellä lenkilläkään en jaksanu enää kouluttaa sitä ettei vedetä hihnassa, kun joskus ei kerkee laittaa nameja lenkille niin sitten ei saa koulutusta ja joskus taas saa, hankalaa. Tänään kyllä kävli ilman koulutustakin sutkot siististi.