No niin sitten vihdoinkin päästiin koneelle kirjottelemaan.  Viimeviikko meni siis treenitauolla, tämän viikon "teho treenejä varten"   (En muista kaikkia treenailuja, koska siitä on niin paljo aikaa.)

Sitten sunnuntai illalla isä heitti minut ja Seitan Haapavedelle, serkuille. 

Sunnuntaina ei treenailtu mitään, mutta käytiin lenkillä joella minä&Seita ja Julia&Milla&Ronja. (Milla=labradorinnoutaja, Ronja=suomenlapinkoira) Koirat peuhas siellä pellolla aika pitkään ja loppu ilta sitten vierähtikin sisällä.

Maanantai:  Sillon taidettiin ottaa pelkästään agilityä, Nera&Telle oli myös treenaamassa. Me treenattiin Julian esteillä. Minä en kyllä tällä kertaa päässyt hirveästi liitelemään, kun Seita ei syttyny (varmaan Nera ihmetytti) , Leikittiin siinä sitten kaikilla leluilla ja lopuksi lähettiin lenkille.

Tiistai:  (En muista  ) Niin joo. Päivällä käytiin lenkillä jossain majalla ja paistettiin makkaraa. Koirat peuhas siellä ihan hulluna ja aina jompi kumpi oli "erotuomarina" katto painia-, Ronja tai Milla, yleensä Ronja. Noi lapinkoirat on hyviä kun ne säästää energiaa oikomalla. Milla ihan hölmönä juoksee hirveitä lenkkelä ja Nera myös, kun Ronja ja Seita yhtäkkiä tupsahtaakin viereen, paitsi Nera silti pääsee karkuun kun on niin nopea. <- Nera ei kyllä ollut mukana, mutta tulipahan vaan mieleen. Illalla kun oli jo aika pimeetä me sitten mentiin ottaa agilityä Julian kanssa. Julia otti jotain rataa, minä otin Keppejä siis sisään meno joka suunnasta ja putkea. Seita teki ihan super hienosti, palkkasin kolmella eri lelulla 

Keskiviikko:  Tänään lähettiin lenkille Tellen kanssa ja siellä tehtiin sitten jäljet pellolle.  Seitalle tein makkararuudun (juustolla). Tosi hyvin teki omasta mielestäni ensi kerraksi. Pitää ruoeta tuotakin tekemään jos ei nyt enää kerkeä niin ensi kesänä sitten. Illalla lähdettiin linkulla kotiin. Seita oli koko matkan tosi kiltisti, se vain nukku.

En  muista minä päivänä, mutta otettiin myös tokon hyppy estettä joka Julialla oli uusi. Otin silleen että kävelin sen kanssa siitä yli ja silleen että jäin esteen taakse ja heitin seitalle lelun.

To - la aamu:  Oltiin reissussa naapuri joiti koiria.

Lauantai:  Otettiin illalla Ronjan&Veeran kanssa näyttelyä. (Ronja cockerspanieli.) Sain siltä näuttelynarun ja ajattelin rueta käymään näyttely treeneissä tiistaisin. Seita liikku todella nätisti ja  seisoikin. Tehtiin myös T:kirjain, hyvin, mutta hiukan töppäilyä.  Vaihettiin myös koiria mutta se oli kumminkin puolin toivotonta.  Sitten kävin päästämässä Bellankin ulos ja koirimme silläkin Veerakin. Bellaa on helppo esittää. Tein sillä myös eestaas liikkeen. Seisominen ei ole hirveän hienoa, mutta liikkeet senkin edestä. Seita juoksi Bellan vieressä kun esitin. Hiihh hih.

Su: ollaan vietetty treenailematta, mutta eilen ollaan aloitettu narussa kiltisti kävelyn tehotreenit. Minimaalisesti jo edistytty .